Плевенските мотористи ще зарадват с подаръци за Коледа децата без родителска грижа

0
874
Мотоколеда

Широка подкрепа получи за 8-ма поредна година дарителска кампания за деца в нужда „Мотоколеда“ 2019, организирана от плевенските мотористи. Тя набира средства, с които да подпомогне лечението на деца, както и да зарадва с подаръци за празниците малчуганите, лишени от родителска грижа. Кулминацията на събитието ще е днес 25 декември 2019 г., в 14 часа, на площад „Възраждане“, където ще има много приятни емоции и изненади и ще се извие най-голямото коледно хоро. Преди това шествието на мотористите, облечени в костюми на Дядо Коледа, ще обиколи целия Плевен и ще разнесе подаръци на малчуганите. По традиция участниците ще си направят снимки пред Панорама „Плевенска епопея 1877“.

Каузата подкрепиха Дули и DJ Mati от рап групата „СкандаУ“, актьорите Веселин Плачков и Ивелин Найденов, поп певците Марияна Попова и Любо Киров, футболистът Светослав Барканичков, боксов клуб „Мизия 80“, спортен клуб „No limitation“, група „No More Many More“, европейският шампион по кик бокс Димитър Пенчев и СК по кик бокс „Скорпион“, 14-кратният шампион по бокс на България и заслужил майстор на спорта Румен Мотовски и много други.    

„Благодарим, че през годините назад винаги сме срещали подкрепата, както на община Плевен, така и от органите на КАТ. Без разрешителните от тях, без полицаите, които се грижат шествието ни да минава безпроблемно през града, нямаше да е същото. Ето че и тази година всичко е наред, всичко е спокойно и по план“, споделят организаторите на „Мотоколеда“ 2019. 

Средства за кампанията се събираха и чрез повече от 20 дарителски кутии, разположение в различни обекти в Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here