Плевенчанинът STANI е съпродуцент на успешния дебютен сингъл на кънтри-поп певицата Angelire (аудио)

0
1049
Angelire

Плевенчанинът Станислав Вълев – STANI е съпродуцент на успешния дебютен сингъл Daddy (“Татко”) на кънтри-поп певицата Angelire (Анджелиа с ударение на А). Парчето се завъртя в началото на декември 2021 г. и вече има хиляди гледания в социалните мрежи и специализираните музикални платформи. През май 2022 г ще бъде издадено и официално видео към аудиото. Сингълът ще се промотира на американския пазар, където алтернативното кънтри е сред най-слушаната музика.

Песента е провокирана от лични моменти в живота на певицата. С творбата си тя изразява огромната си благодарност към своя баща, който също е бил музикант и пръв забелязва музикалния й талант. Angelire се надява искрено, че нейното послание ще вдъхнови хората, загубили родител, да продължат напред, като превърнат тъгата и любовта си в творчество.  

Парчето е с модерно кънтри-американа звучене и представя по прекрасен начин атрактивната изпълнителка, която обича да възпява стойностните човешки взаимоотношения, чувствата и житейската си философия. Текстът и музиката на Daddy са на Angelire, а съпродуцент е плевенчанинът STANI. Двамата артисти и композитори се запознават в столицата на Дания, Копенхаген, през 2013 г. и оттогава работят заедно по различни музикални проекти, които предстои да бъдат издадени от музикалния лейбъл Evince Music, представляван от продуцента STANI.

Angelire е на музикалната сцена вече 20 години, като работи предимно в скандинавските страни и участва в местни фестивали и концерти. Нейните изяви в Западна Европа жънат големи успехи, провокирани от магнетичния й глас и естественото й артистично поведение пред публиката.

Тя е родена в гр. Ямбол на 22 август 1981 г., кръщелното й име е Ирена Ангелова. Професионално се занимава с музика от 17-годишна. Пее кавъри и експериментира с различни стилове, но избира кънтрито, защото в него намира себе си и своето усещане за музициране. Освен това лиричният й глас е в естествен синхрон с този стил музика.

Пише стихотворения и поеми от ранна детска възраст, като този талант разцъфва паралелно с решението й да създава авторска музика. Внезапната загуба на нейния баща я вдъхновява да напише дебютния си сингъл Daddy.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here