Плевен е домакин на кампанията „35 години Еразъм“ 

0
246
Еразъм - обучение

Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР), в ролята си на Национална агенция по програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм“ в периода 5 юли – 16 септември 2022 г.  

Форумът ще представи широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани. В рамките на кампанията ЦРЧР ще проведе през 2022 г. шест информационни лъча, всеки от които в различни области на страната.

Първи лъч на информационното турне ще се състои в периода 05 – 08 юли 2022 г . и ще премине през град Плевен, където на 05 юли, от 11:00 до 13:00 часа, в зала „Гена Димитрова“ в сградата на Регионалната библиотека „Хр. Смирненски”, ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми.

Присъстващите на събитието ще бъдат запознати с актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here