Първоюнският празник „Тик Ток Ландия“ ще зарадва децата на Плевен и ще подпомогне зоопарка

0
94
Детски празник

Първоюнският празник „Тик Ток Ландия“ ще зарадва децата на Плевен, а част от събраните средства от билети ще бъде дарена за облагородяване на зоопарка в града.

Мотото на събитието в Деня на детето е “Пеем от сърце за зоопарк – Плевен”. В празника ще участват любимите анимационни герои Мики и Мини, Мечо Пух, Том и Джери, Бъни и много други. В песните и танците ще се включат телевизионният водещ Владислав Славов и балет “Веда джуниър”. Проявата се реализира с подкрепата на Община Плевен.

„Тик Ток Ландия“ е социално събитие с мисия за предпазване от интернет агресията и потапяне в чудодейния свят на доброто, приятелството и забавленията. Целта ни е да създадем вълшебни спомени за децата и техните семейства, като същевременно подкрепим и една благородна кауза – да съберем възможно най-много средства за зоопарка в Плевен. Нашите малки зрители могат да очакват вълнуващи срещи с любими анимационни герои и заснемане на ТикТок клипове. Така ще дадем възможност и за изява на всяко дете”, споделя Владислав Славов.

Събитието е на 1 юни, от 17 ч., в Летния театър в парк “Кайлъка”. Цената на билетите 10 лева и може да бъдат закупени на касата за артсъбития на пл. „Свобода“ № 19, в Търговския център „България“ и на място преди празника.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here