Обявиха младежки конкурс за любителска цифрова фотография „Избирам красивото – наркотиците не са мен!“

0
578
конкурс фотография

Превантивно-информационен център по зависимости в Плевен обяви младежки конкурс за любителска цифрова фотография под мотото „Избирам красивото – наркотиците не са мен!“, информират организаторите. Целта на изявата е участниците да дадат израз на своите емоции, породени от нещо красиво – място, природа, хора, събития или каквото са уловили, като специален момент. Така ще бъде популяризираме идеята, че младите хора могат да бъдат креативни и артистични, да дават израз на красивото и позитивното, да изберат живота, вместо измислено бягство от него с вземане на наркотици.

Всеки участник може да представи най-много по три свои творби (цифрова фотография, заснета с телефон или друго дигитално устройство). Снимките се изпращат, придружени от допълнителната информация, на e-mail obsnvpic@gmail.com. Крайният срок за подаването им е 26 юни 2020 г. – Международния ден за борба със злоупотребата и с нелегалния трафик на наркотици.

Всяка творба трябва да бъде придружена с допълнителна информация в попълнен от автора фиш, който може да се изтеги от страницата на Превантивно-информационния център във Фейсбук: име, фамилия на автора (екипа от автори ); възраст; населеното място, в което живее; брой творби, които изпраща за конкурса; име на творбата или творбите.

Срокът за обявяване на отличените е 30 юни 2020 г. Ще бъдат присъдени 1, 2 и 3-та награда – те са предметни и са свързани с жанра и технологиите на раздела. Най-добрите изпратени снимки – не само наградени, ще бъдат професионално отпечатани и ще станат част от пътуваща изложба в област Плевен през летните месеци на 2020 г.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here