Общински хор „Гена Димитрова“ кани почитателите на мюзикъла и оперетата на концерта си “Музикално шоу с усмивки”

0
292
концерт - Хор "Гена Димитрова"

Общински хор „Гена Димитрова“ – Плевен, с диригент Анелия Дечева кани почитателите на мюзикъла и оперетата на концерта си “Музикално шоу с усмивки”.

Солисти ще са Боряна Бешева, Виолета Боянова, Даниел Меса и Валери Цолов, а специално участие ще имат солистите на Националния музикален театър “Стефан Македонски” Марияна Арсенова и Александър Мутафчийски, който освен това е автор на сценария и режисурата.  

На сцената ще се изявят и талантливите деца от Балетното студио с ръководител Маня Николова при читалище „Съгласие 1869“.

В програмата са включени арии и ансамбли от оперетите “Царицата на чардаша” и “Графиня Марица” от И. Калман, „Граф фон Люксембург” и “Веселата вдовица” от Ф. Лехар, “Орфей в Ада” от Ж. Офенбах и мюзикълите “Йосиф и неговата пъстра дреха” от А. Л. Уебър, “Магьосникът от Оз” от Х. Арлън, “Моята прекрасна лейди” от Ф. Лоу и др.

Концертът ще е на 6 ноември, от 19 ч., в Драматично-куклен театър “Иван Радоев”. Входът е свободен, но с покани, които могат да бъдат взети от касата на Театъра от 30 октомври (понеделник), в интервала 9.30 – 19.30 ч. – в работните дни, и от 10 до 13 ч. в събота.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here