Областният управител Мирослав Петров пожела успешна нова учебна година на учениците в ОУ „Цветан Спасов” в Плевен

0
764
Мирослав Петров

„Този 15 септември не е като всички останали до сега. Днес цялото ни общество, светът, е изправен пред изпитание и ключът за неговото преодоляване е в отговорността на всеки от нас и усещането за единство, за едно цяло”, каза областният управител Мирослав Петров на откриването на новата учебна година в ОУ „Цветан Спасов” в Плевен. Той отбеляза, че образователната ни система е доказала, че е способна ефективно да отговори на всяко предизвикателство.

„Уважаеми учители, заслужавате наистина  много! За мен всички вие сте един вдъхновяващ пример за добри професионалисти и отдадени на своята професия преподаватели! Скъпи ученици, сега е времето да трупате знания и умения. Вложете цялата си енергия в това да развиете своя потенциал и пожелайте успеха! Мечтайте смело и следвайте мечтите си! На добър час!”, добави още той.

Приветствие по повод първия учебен ден направи и директорът на училището Филип Филипов. Тържеството продължи с кратка музикално-танцова програма, подготвена от учениците в ОУ „Цветан Спасов” – Плевен. Специално участие взе и певецът Богдан Томов, а първият училищен звънец оповести началото на новата учебна 2020 – 2021 година.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here