Много популярни творци и спортисти подкрепят дарителската кампания за деца в нужда „Мотоколеда 2019“

0
636
Мотоколеда

Широка подкрепа получи за 8-ма поредна година дарителска кампания за деца в нужда „Мотоколеда“ 2019, организирана от плевенските мотористи. Тя набира средства, с които да подпомогне лечението на деца, както и да зарадва с подаръци за празниците малчуганите, лишени от родителска грижа. Кулминацията на събитието ще е на 25 декември 2019 г., в 14 часа, на площад „Възраждане“, където ще има много приятни емоции и изненади и ще се извие най-голямото коледно хоро. Преди това шествието на мотористите, облечени в костюми на Дядо Коледа, ще обиколи целия Плевен. По традиция участниците ще си направят снимки пред Панорама „Плевенска епопея 1877“.

В подкрепа на кампанията в „Хавана бар“ (ул. „Васил Левски“ 192) ще се състои благотворително парти. Датата е 18-ти декември, сряда, а началото – 22,30 часа. „За танците и доброто настроение ще се погрижат DJ Orli_G & DJ Martin Ivanov, а подаръците от нашите Дядо Коледовци зад бара ще са безплатни шотове. Заповядайте да разклатим Плевен и да се забавляваме заедно за една добра кауза!“, призовават организаторите. Средствата, събрани от входа на стойност 5 лева, ще са в подкрепа на кампанията.  

Концерт на група „Криминале“ в клуб ReLOAD (ул. „Васил Левски“ 98) ще се състои също в подкрепа на „Мотоколеда“ 2019. Датата е 21 декември, началото – 22 часа. Входът дарение е на стойност 8 лева, 30 % от консумацията на бара също ще са в полза на инициативата.

Каузата подкрепиха още Дули и DJ Mati от рап групата „СкандаУ“, актьорите Веселин Плачков и Ивелин Найденов, поп певците Марияна Попова и Любо Киров, футболистът Светослав Барканичков, боксов клуб „Мизия 80“, спортен клуб „No limitation“, група „No More Many More“, европейският шампион по кик бокс Димитър Пенчев и СК по кик бокс „Скорпион“, 14-кратният шампион по бокс на България и заслужил майстор на спорта Румен Мотовски и много други.    

„Благодарим, че през годините назад винаги сме срещали подкрепата, както на община Плевен, така и от органите на КАТ. Без разрешителните от тях, без полицаите, които се грижат шествието ни да минава безпроблемно през града, нямаше да е същото. Ето че и тази година всичко е наред, всичко е спокойно и по план“, споделят организаторите на „Мотоколеда“ 2019. 

Всички, желаещи да се включат в дарителската кампания, могат да използват следните дарителски кутии:

 1. Клубната къща на „Огнени сенки“.
  2. Бара на „Свободните мотористи“.
  3. Рок клуб „Релоад“.
  4. Автоцентър Ф-1.
  5. Шивашка фирма „Димитров“.
  6. Гумарната на Боби в жк „Сторгозия“ (под читалище „Ракитин“).
  7. Ресторант „Мегдана“.
  8. Завой клуб в Панорама МОЛ.
  9. Завой клуб на ул. „Гренадерска“.
  10. Фризиорски салон „ПоЛи“.
  11. Сладкарската къща на Габи.
  12. Ветеринарна клиника „Идавет“.
  13. Ветеринарна клиника „Вая“.
  14. Автоцентър „Фреш“, Марти мото.
  15. Окръжен съд – Плевен.
  16. Община Плевен.
  17. НУ „Христо Ботев“.
  18. МБАЛ „Света Марина“.
  19. Магазин „Хоризонт“ в жк „Дружба“.
  20. Магазин ВИП – зад А1
  21. „Юнион ивкони“ в Автогара Плевен.
  22. Панорама МОЛ.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here