Милица Гладнишка кани на онлайн концерта „Филмови песни“

0
513
Милица Гладнишка

Милица Гладнишка кани на онлайн концерта „Филмови песни“, който ще се състои на 5 май от 20 часа на Фейсбук и Youtube страницата на JENG studio. Един час, изпълнен с изненадващи аранжименти на велики песни от филми, като „Маската“, „Кръстникът“, „Сексът и градът“, „Диамантената ръкавица“, „Ну, погоди“, „101 далматинци“, „007“ и много други. Изявата е част от инициативата „Music Is Life“ на JENG studio & Perfect Records в подкрепа на българската музика.


„Ще ви разкрием тайни от кино индустрията, аномалии по време на снимки и други мистерии. Заедно с Милица Гладнишка, Михаил Йосифов секстет и Васил Спасов ще отбележим 5-ти май, който от днес ще се празнува по цял свят и ще честваме Денят на празника, защото досега празниците си нямаха ден за празнуване“, обявяват с усмивка организаторите.

Още по-интригуваща ще стане вечерта, когато главният саксофонист Арнау Гарофе изпълни и няколко майсторски фокуса на живо, в присъствието на представителката на „Института за лъжи и измами“ – или накратко ИЛИ – мИЛИца Гладнишка.

Достъпът до концерта е безплатен. Желаещите могат да подкрепят Милица Гладнишка и музикантите, като закупят виртуални билети на платформата URBO.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here