Мери и Миро от “Мери бойс бенд” представят в Плевен албума „Продължавай да мечтаеш“

0
761
Мери от "Мери бойс бенд"
Мери и Мирослав Мутафчиеви от "Мери бойс бенд", снимка: hiclub.bg

Мария Мутафчиева, или както е позната – Мери от бандата „Мери бойс бенд“, ще представи в Плевен албума „Продължавай да мечтаеш“. Тя ще гостуват в кафе “Бордо” (ул. “Сан Стефано” 14) на 30 юни, петък, от 20 ч.

На сцената с нея ще бъде китаристът на групата и неин съпруг Мирослав Мутафчиев. На живо ще прозвучат любими песни на групата от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и „Щастливи дни“, както и популярни сингли от албума „Продължавай да мечтаеш“.

След концерта музикантите ще отделят време за срещи, снимки и разговори с публиката. Желаещите ще могат да си вземат и албум с автограф.

Мария Мутафчиева е родена на 10 февруари в Бургас. Завършва Математическата гимназия в града, а след това „Славянски филологии“ в СУ „Св. Климент Охридски“. От 6-годишна свири на пиано. Заедно с Мирослав Мутафчиев и Илиян Георгиев Мери е един от създателите на групата „Мери бойс бенд“. Тя е вокалист и автор на музиката и текстовете на песните на бандата им.

Мирослав Мутафчиев също е от Бургас и завършва Математическата гимназия в града. Висшето си инженерно образование получава във ВВВУ „Георги Бенковски“ в гр. Долна Митрополия. Свири на китара от 10-годишен. Той е сред основателите и китарист на „Мери бойс бенд“. Композира песни и е съавтор на аранжиментите на групата.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here