Майя Ананиева e удостоена с наградата „Най-добър артпедагог“ 2021-2022 г. от Световния онлайн конкурс „Charumela” в Бангладеш

0
397
Артшкола "Колорит"

Ръководителката на плевенската Артшкола “Колорит” Майя Ананиева e удостоена с наградата „Най-добър артпедагог“ за 2021-2022 г. и „Сертификат за високи постижения“ от Световния онлайн конкурс „Charumela” в Бангладеш. Отличието е присъдено от международно жури, включващо известни художници от 16 държави. Престижният приз е връчен за успешното представяне на учениците на артпедагога в световния конкурс, с участията си в който те спечелиха повече от 300 световни награди – Виртуални златни статуетки,  златни медали, класиране в „Топ 100 на света за най-талантливи деца“, Световни награди за мир, Сертификати за талант, Сертификати за международно признание.

Организатор на конкурса е „Charumela Art School“ в Бангладеш, а целта му е даде неограничен достъп до артплатформа за изява на таланта на деца и младежи от цял свят в областта на изобразителното изкуство, както и да ги насърчи за вдъхновено творчество. Майя Ананиева споделя своето високо отличие с прекрасни малки художници от Артшкола „Колорит“ и вярва, че ще то бъде нов стимул за вдъхновение.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here