Люси Дяковска стана Кралица на австралийската джунгла и спечели 100 000 евро от популярно реалити

0
9733
Люси Дяковска
Люси Дяковска - личен архив

Поппевицата от Плевен Люси Дяковска победи в динамичното риалити „Аз съм звезда – изведете ме оттук“, известно още като немския „Сървайвър“. Тя спечели 100 000 евро, след като се пребори с всички предизвикателства на австралийската джунгла, където е сниман телевизионният формат.

С впечатляващите си качества и емоционалните си и искрени реакции тя покори сърцата на многобройните зрители пред телевизионните екрани в Германия, Австрия и Швейцария, където се излъчва предаването.

Люси Дяковска благодари на всички свои почитатели в социалните мрежи: „Благодаря ви 1 000 000 000 пъти! Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1“.

Любопитен факт е, че числото 5 е ключово в житейския път на поппевицата. На 5 февруари тя и останалите 4 момичета от немската попгрупата No Angels пускат първата си сингъл Daylight in Your Eyes и бързо стават световноизвестни. Но това е и датата, на която през 2020 г. поппевицата губи своята майка – пианистката Росица Дяковска.

Атрактивната червенокоса плевенчанка обича предизвикателствата и за пореден път участва в риалити формати в България и в Германия. През 2012 г. тя се снима в „Вип брадър“.

Поппевицата е отдадена както на своята успешна музикална кариера, така и на хотелиерството, с което се занимава сериозно от няколко години в Плевен.

Видео от победата на Люси Дяковска в немския „Сървайвър“ – „Аз съм звезда – изведете ме оттук“:

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here