Летен университет за деца от 8 до 12 години отваря в Регионалната библиотека в Плевен

0
489
РБ

Летен университет за деца от 8 до 12 години отваря в зала “Игротека” на Регионалната библиотека “Христо Смирненски” в Плевен. Заниманията ще са в часовете от 10,30 до 12 часа.

Откриването ще е на 5 юли с музикално-поетичен поздрав, а художникът и арттерапевт Ралица Петрова ще предложи арттерапия “Път към себе си и към света”.   

На 7 юли Любимка Петкова – преподавател от ОУ “Д-р Петър Берон” – Плевен, ще води заниманието “Креативни сръчковци”, а на 12 юли Славена Гергова, преподавател в AMAКids – Плевен, ще провокира малчуганите с ментална аритметика в Клуб “Бързосметковци”.

Мария Василева от Образователен център “Комлед” ще предложи “Криптография за начинаещи – вълшебството на английския език за млади изследователи” на 14 юли.

Вергиния Стоянова, инженер-химик, ще проведе заниманието “Млади учени – STEM предизвикателство” на 19 юли.

Иван Жунтовски, студент по актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” – София, ще забавлява децата с Театрална работилница “Шоуто на куклите”.

Летният детски университет ще бъде закрит с фолклорната плетеница “Българско и родно”, ръководена от хореографа Надя Тодорова – в Изложбена зала.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here