Книгата “Буквоград” от Лилия Даскалова пренася децата в света на буквите – срещата с авторката е в читалище “Съгласие 1869”

0
234
Буквоград

Книгата “Буквоград” от Лилия Даскалова ще бъде представена в Библиотеката на читалище “Съгласие 1869” в Плевен. Срещата ще е на 8 декември, от 19 ч., и е подходяща за малчугани, на които предстои да тръгнат в първи клас, за първокласници, родители и учители.  

“Буквоград” по забавен и вълнуващ начин въвежда децата в света на буквите, като за всяка от тях има интересна история. Главният герой Крис е бъдещ първокласник, който обича игрите и е много любопитен. Той преминава през трудности и приключения, които му разкриват един красив нов и вълнуващ свят. Това интересно пътешествие му помага да натрупа познания и да стане много по-смел.

Лилия Даскалова е начален учител повече от 20 години и е майка на три деца. Тя възпитава в своите ученици любов към книгите и българското слово. Автор е на детски книги, пиеси за деца и училищни програми, кратки разкази и съвременни притчи. Илюстрира книгите си сама и обича да твори.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here