Известни музиканти представят в Плевен албума “Sorcery Inside” с нови композиции на д-р Милен Врабевски

0
570
Милен Врабевски - албум “Sorcery Inside”

Известни музиканти ще представят в Плевен албума “Sorcery Inside” с нови композиции на д-р Милен Врабевски. 12-те парчета ще бъдат изпълнени от Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

За пореден път в този изцяло български музикален проект се включват легендарни музиканти, като Саймън Филипс (Toto), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds), Джон Пейн (ex-Asia) и Джоузеф Уилиямс (Toto), които са оставили своя несравним почерк върху 12-те нови парчета.

Световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Групата на Саймън Филипс, сформирана от него в Лос Анджелис веднага след поканата за участие в проекта, оставя своя почерк в парчетата от целия албум. Записите са направени през есента на 2018 г. в Brotheryn Studios в Калифорния от Саймън Филипс и Ърнест Тибс (барабани и перкусии), Джеси Зибенберг (китари, вокали) и Дейв Палмър (клавири).

“Sorcery Inside” съчетава в себе си химията и богатата и многопластова стилистика на всички предишни албуми на IMP (I-III) с акцент върху китарите и мелодичното прогресив звучене. Запомнящите се мелодии и динамичните рифове елегантно допълват страхотните вокали на Пейн, Уилямс, Сентънс и Грисман.

Събитието ще е на 5 декември от 21 часа „Галакси боулинг клуб“ (ул. „Данаил Попов“ 9 А).

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here