Излъчват онлайн спектакъла „Чудото е в теб“ на школите при читалище „Съгласие“

0
537
Спектакъл "Чудото е в теб" - читалище "Съгласие"

Спектакълът „Чудото е в теб“, посветен на 150-тата годишнина от създаването на читалище „Съгласие“, ще бъде излъчен онлайн една година след премиерата му в зала „Емил Димитров“. Почитателите на творчеството на детските школи при читалището могат да видят отново тяхната вълнуваща изява на 14 април, вторник, от 19 часа на страницата на културния институт във Фейсбук.

Ефирните балерини от Балетната школа с ръководител Маня Николова, танцьорите от фолклорен ансамбъл „Мизия“ с ръководители Биляна и Михаил Деневи и певците от Вокална група „Арлекино“ с ръководител Виолета Боянова и вокален педагог Анелия Дечева вдъхновяват с талант, артистизъм и всеотдайност. 

В спектакъла „Чудото е в теб“ баба и внуче сравняват световете си, за да стигнат до общата истина, че чудото всъщност е талантът, който като семенце расте във всяко дете. С любов, желание и много труд той трябва да се отглежда, за да разцъфти в пълния си блясък, а възрастните трябва да помагат това да се случи. Сценарият и постановката са на Виолета Боянова.

На финала на спектакъла звучи песента „Децата на Плевен”, която е написана по текст, подарен от майка на арлекинче. Музиката е на ръководителката на вокалната група Виолета Боянова, а аранжиментът – на Максим Горанов.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here