Хор “Гена Димитрова”, Врачанска симфониета и Вокална група „Арлекино“ представят в Плевен Мултимедийния концерт “Полетът на душата” 

0
323
Полет

Общински хор “Гена Димитрова” – Плевен, с диригент Анелия Дечева и Врачанската симфониета представят в Плевен Мултимедийния концерт “Полетът на душата – Адиемус”. Събитието е днес, 27 октомври, от 19 ч., в читалище „Съгласие 1869“. Към изпълнителите на сцената ще се присъединят и младите таланти от Вокална група “Арлекино” с ръководител Виолета Боянова, както и Венелин Андреев – преподавател по поп и джаз пеене в НУИ „Панайот Пипков“ – Плевен.

Програмата включва произведенията Missa Festiva от Дж. Левит, “Адиемус” из “Песни от светилището” на К. Дженкинс, Flying Theme от Дж. Уилямс из филма “Извънземното”, сюити из филмите “На лов за Червения октомври” (музика Б. Поледурис), “Титаник” (музика Дж. Хорнър) и “Карибски пирати” (музика Кл. Баделт и Х. Цимер), Love movie medley от Христо Павлов и Сюита с музика от български детски филми. Диригент ще е маестро Христо Павлов.  

Мултимедийният концерт “Полетът на душата – Адиемус” вече беше представен с голям успех пред публика в Свищов – на 24 октомври, в Ловеч – на 25 октомври, и в Троян – на 26 октомври.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here