Хор “Гена Димитрова” ще изненада почитателите си с концерт-спектакъла “Смях през сълзи”

0
362
Концерт-спектакъл - Хор

Хор “Гена Димитрова” ще изненада почитателите си със забавния концерт-спектакъл “Смях през сълзи”, който ще се състои на 26 октомври, от 19 часа, в Драматично-куклен театър “Иван Радоев” – Плевен. Събитието е с вход свободен, но с покани, които могат да бъдат получени от 17 октомври на касата на ДКТ „Иван Радоев“ – от понеделник до петък в интервала 9:00-19:30 часа, а в събота – в 10:00-13:00 часа.

Вокалната програма включва много разнообразни в стилово и жанрово отношение произведения, които ще зарадват почитателите на артист-хористите. На сцената публиката ще види в специална роля доказаният актьор Адриан Филипов от трупата на ДКТ “Иван Радоев”. Ще участват още великолепните танцьори от Балетната школа и Фолклорен ансамбъл “Мизия” при читалище “Съгласие 1869” – Плевен.  

Режисьор на концерт-спектакъла е Димо Дешев, който с яркия си творчески почерк и специалното си чувство за хумор обединява музика, театър и танц в един забавен и различен спектакъл. Хореограф е на спектакъла Велислава Каменова.

Организатор на проявата е Община Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here