Фондация „Чудесата на децата“ отчете дейността си за 2019 година

0
860
Миглена Цанова

Фондация „Чудесата на децата“ отчете дейността си за 2019 година. За изминалите 365 дни малкият й, но всеотдаен екип е успял да събере и дари над 5 000 лева на нуждаещи се от Плевен и страната. Средствата са набавени чрез благотворителния магазин на фондацията, който се намира на втория етаж на Търговски център „Макси“ (ул.“Цар Борис III“ № 12) в Плевен и е единственият подобен в страната.

Каузите са реализирани и чрез благотворителни базари и концерти, осъществени с подкрепата на Община Плевен и Областна администрация. Съпричастни към дейността на фондацията са много дарители, някои от които са запазили анонимност. Освен финансови средства, благотворителната организация успява да събере и дари хранителни продукти, памперси, адаптирани млека и пюрета, дрехи и обувки и стоки от бита на Центровете за настаняване от семеен тип на територията на Плевен, на военноинвалиди, майки и семейства в риск.

След проведен благотворителен базар в подкрепа на талантливо дете фондация „Чудесата на децата“ участва в Международния фестивал „Музите“ в Созопол, на който подкрепеното дете печели второ място, а организацията получава благодарствена грамота за прекрасно организиран международен благотворителен базар.

„Благодарим на всички, които допринесоха за нашата дейност, за доверието и подкрепата. Бъдете здрави и благословени. Желаем ви успешна и благотворна Нова 2020 година. Нека здравето и добрината да вървят с вас ръка за ръка. Нека сърцата ви да са големи и отворени към добрите дела. Нека лошото да ви заобикаля. Нека мечтите ви да се сбъднат и да са реалност“, се обръщат от фондацията с пожелания към всички дарителите, приятелите, съмишленици и журналисти, отразявали доброволческите каузи през годината.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here