Детска градина „Снежанка“ празнува 45 години от създаването си

0
540
Детска градина

Детска градина „Снежанка“ в Плевен ще отпразнува 45 години от създаването си. Събитието е днес, 3 юни, от 10 часа на площад „Възраждане“. Педагогическият екип и стотиците малчугани канят всички желаещи да потанцуват и се забавляват с тях.

Детска градина „Снежанка“ е открита на 29 март 1976 година. Разполага с една яслена и седем градински групи. От учебната 1994-1995 година, с разрешение на МОН, градината е включена в международния образователен модел „Стъпка по стъпка“ на Университета „Джорджтаун“- Вашингтон.

Тук децата се учат да живеят заедно, да действат и да знаят. С малчуганите работи екип от специалисти, който уважава и цени достигнатия етап на развитие на всяко дете и му осигурява качествена образователна програма, съобразена с индивидуалните му потребности. Педагозите са убедени, че игрите са най-добрият подход към ученето, а децата имат свободата да играят в защитена и отговорна обстановка.

В детското заведение има съвременна организация на възпитателно-образователния процес, съчетаваща българската традиция с европейските и световните тенденции в предучилищното образование.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here