Читалище „Съгласие 1869“ предизвиква талантливите деца на Плевен с рубриката „Пейте с нас“

0
618
читалище "Съгласие 1869"

Читалище „Съгласие 1869“ предизвиква талантливите деца на Плевен с новата си рубрика „Пейте с нас“. Тя ще даде поле за изява на всички, които обичат хубавата музика и чрез нея поддържат доброто си настроение ежедневно.

Желаещите да участват могат да направят видеоклип със свое изпълнение на любима песен и да го изпратят на имейлите anelia_decheva@abv.bg
и viliboianova@abv.bg. Записите ще бъдат споделени на официалната страница на читалище „Съгласие 1869“, за да зарадват много почитатели на хубавата песен.

В свое видеообръщение от звукозаписното студио на музиканта Максим Горанов, който е приятел на Вокална група „Арлекино“ при читалище „Съгласие 1869“, Виолета Боянова, художествен ръководител на състава, се обърна с послание към своите възпитаници. „Скъпи арлекинчета, искам да ви насърча. Подготовката на концерта „Талантите на „Арлекино“ и на спектакъла „Който учи, ще сполучи“, не е напразна. Ще дойде време, в което те ще бъдат представени. Не губете ентусиазъм, защото още много хубави неща ни предстоят. Очаквам с нетърпение нашите срещи и репетиции“, окуражава децата тя.

Вокаллна група "Арлекино"
Вокална група „Арлекино“

Анелия Дечева, вокален педагог на арлекинчетата, призова младите таланти на Плевен да дадат воля на творческия си потенциал: „Тези тежки времена и за вас, и за близките ви, рано или късно ще отминат, но ние ще продължим да ви насърчаваме и подкрепяме през това време. Бъдете смели, не спирайте да пеете и да обичате музиката“.    

Във видеообръщението се включва и Максим Горанов, който информира, че подкрепя инициативата и вярва, че тя ще направи тези трудни дни за всички по-приятни.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here