Българският топменталист Диян Костадинов гостува за пръв път в Плевен с магичното си шоу

0
390
Диян Костадинов - менталистът

Българският топменталист Диян Костадинов ще гостува с шоуто си за пръв път в Плевен. Събитието ще е на 18 февруари, събота, от 12,00 часа в Панорама мол Плевен (на Ниво 1). Входът е свободен.

Всички присъстващи ще могат да се насладят на уникални демонстрации на четене на мисли, свръхинтуиция, предсказания и др. Диян специално ще демонстрира и някои от любимите си фокуси, с които е очаровал малки и големи.

Диян Костадинов е носител на множество награди от магични фестивали по света, сред които шампион на Балканите за микромагия и 1-во място за ментализъм през 2022 година. Полуфиналист е в телевизионното шоу „България търси талант“ и е носител на Златен цилиндър за сценична магия.

Преди да се отдаде на ментализма, с артистичния си псевдоним Хектор, Диян е лауреат на много международни фестивали на илюзионното изкуство в България, Сърбия и Турция. Печелил е Златен цилиндър за сценични манипулации, както и 1-во място на Балканите за магия от близо. Демонстрирал е своите умения в държави като Гърция, Франция, Италия и Египет. Откривател е на редица нови ефекти и продукти за менталисти и илюзионисти. Част от тях са изложени в Музея на Худини в САЩ.

В областта на мисловните дейности и спорт той има международна слава. Носител е на Златен (и Сребърен) олимпийски медал и е многократен медалист от Световната купа и Световното първенство по шахматна композиция (съставяне на шахматни задачи). Печелил е десетки от най-силните турнири по света и за своите успехи е титулуван със званието „Международен майстор по шахматна композиция“ от Световната федерация по шахмат (ФИДЕ).

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here