Албена Михова ще блести на плевенска сцена в щурата комедия “Интервю за работа”

0
770
Албена Михова

Обичаната и много талантлива актриса Албена Михова ще блести на плевенска сцена в щурата комедия “Интервю за работа” от Матиас Сение. Режисьор е Владимир Петков. Спектакълът ще се играе на 4 април, от 19 часа, в читалище “Съгласие 1869“.

Постановката е на Сливенския драматичен театър “Стефан Киров” и е една от най-играните във Франция. Спектакълът е създаден с любов за публиката, която в трудното ежедневие има още по-голяма потребност от изкуство. Забавната комедия пародира сериозния социален проблем за бизнеса и хората. „Интервю за работа“ ще разкаже за много реални и абсурдни ситуации, в които всеки може да попадне, когато търси работа.

Спектакълът разиграва десет ситуации по темата, в които четирима актьори играят по пет роли. Това е най-сериозно предизвикателство за артистите, които въпреки бързото влизане от роля в роля, съумяват да изградят ярки образи. Действен фактор в представлението са авторската музика и песни на Мишо Шишков – син по текст на Иван Димитров, които носят съвременния ритъм на спектакъла. Всички актьори пеят чудесно, в което публиката ще се убеди сама. Сценографията е на Николай Николов.

Участват още актьорите Петко Венелинов, Августина-Калина Петкова и Велизар Емануилов.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here