Актьорите Христо Шопов и Лилия Маравиля гостуват в Плевен със спектакъла „Всяка година по същото време“

0
1829
Всяка година по същото време

Актьорите Христо Шопов и Лилия Маравиля ще гостуват в Плевен със спектакъла „Всяка година по същото време“. Представлението е втора част на хитовата постановка „Догодина по същото време“ по Бърнард Слейд.

Препълнените зали при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкият медиен отзвук на първата част мотивират екипа да постави и естественото драматургично продължение на пиесата – „Всяка година по същото време“. В нея актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият чрез героите си Джордж и Дорис тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства. Прекрасният превод е дело на проф. Андрей Аврамов. Режисьор е Георги Михалков, който успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл.

„Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи заедно с някой, който те обича и подкрепя. За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.
А най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път, е посланието на спектакъла.

Постановката гостува в Плевен на 19 март 2020 г. от 19 часа – на сцената на читалище „Съгласие 1869“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here