Александра Сърчаджиева говори откровено за трудните и щастливи моменти от живота си в моноспектакъла „На живо“

0
602
Александра Сърчаджиева, снимка: Олег Попов
Александра Сърчаджиева, снимка: Олег Попов

Александра Сърчаджиева говори откровено за трудните и щастливи моменти от живота си в моноспектакъла „На живо“. Тя ще представи заглавието на плевенска сцена на 3 ноември, от 19 часа, в зала „Емил Димитров“ в читалище „Съгласие 1869“.

На сцената ще излезе и актрисата Радена Вълканова. Текстът е на Яна Борисова по разкази на Александра Сърчаджиева, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо.

„Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си“, разкрива актрисата. Тя преодолява страховете си да се впусне в това сериозно предизвикателство и потъва в отново в миналото, което крие доста болезнени спомени за нея.

„Аз изпитвам огромен респект от Цветана Манева. Тя ми говори няколко часа, след като гледа представлението, и каза, че създавам ново течение в българския театър, наречено документален театър„, сподели Александра Сърчаджиева в ефира на bTV по повод представлението и добави, че има смисъл в това да продължиш напред, независимо през какво си преминал.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here